dissabte, 29 d’octubre del 2016

Dijous 3 de novembre - MASSA CRÍTICA - 19:00h - Plaça Ajuntament

Comencem una nova iniciativa: la MASSA CRÍTICA mensual.

Què és una Massa Crítica?

La Massa Crítica és una celebració ciclista que té lloc tots els mesos en moltes ciutats del món. La finalitat és reivindicar una major presència i protecció de les bicicletes en les ciutats, per reduir les molèsties que ocasionen els vehicles motoritzats, tals com soroll, embussos, inseguretat i contaminació, tant atmosfèrica com acústica.

Aquest moviment començà a San Francisco al 1992 i des d'ençà s'ha anat extenent arreu del món.

A Sueca començarem el proper 3 de novembre amb la Massa Crítica i ho celebrarem cada primer dijous de mes.

Aquest dijous 3 de novembre quedarem a les 19:00h a la Plaça de l'Ajuntament, pegarem una volteta per Sueca amb les bicicletes. Després, qui vullga, es pot quedar a la reunió mensual a les 20:00h per a parlar de projectes presents i futurs.






dimecres, 26 d’octubre del 2016

Excursió al Tancat de Mília

El passat dissabte, 8 d’octubre, realitzàrem una excursió en bicicleta des de Sueca fins al Tancat de Milia, una de les tres zones humides artificials del Parc Natural de l’Albufera. Vam gaudir d’un magnífic matí de pedals i natura entre arrossars. I, com no, vam comptar amb la companyia des del cel d’algunes de les espècies d’aus que podem trobar ara a l’Albufera. Per exemple, els arpellots de marjal, els agrons blaus, els collverds o els picaports.