dijous, 23 de juny del 2016

Últimes activitats de l'associació

Des de l'Associació no parem! Ací vos contem les últimes novetats!

El passat 3 de juny particiàrem a la Massa Crítica de València gaudint de pedalejar envoltats de molts més amants de la bicicleta tot i reivindicant l'ús d'aquest vehicle no contaminant.

 
Hem continuat penjant caixes-niu per a rates penades, amb la inestimable col·laboració de Toni i Pau de la Granja de Bitxos, que ens contaren moltes curiositat d'aquests quiròpters, que es troben amenaçats i per això volem posar-los-ho un poquet més fàcil i a vore si aconseguim augmentar la població.

Sabíeu què?
- Les rates penades, com nosaltres, són mamífers.
- Per a moure's en la foscor s'ajuden d'un sistema d'emissió d'ultrasons anomenat "ecocolocació"
- Dormen a l'hivern
- Estan amenaçades per falta d'insectes i per molèsties als seus refugis


 


També hem realitzat la inspecció del riu de primavera, analitzant la qualitat de l'aigua mitjançant paràmetres físico-químics i biològics, compant amb la col·laboració com sempre de la Fundació Limne. Així analitzàrem el ph, l'oxígen, el nitrògen i identificàrem macroinvertebrats.


Vos esperem en les properes activitats i vos desitgem bon estiu!

dijous, 2 de juny del 2016

3 juny - Massa crítica València

Este divendres 3 de juny, tornarem a participar a la Massa Crítica, la festa rodant del ciclisme que se celebra en València des de fa més de quinze anys.

La marxa partirà de la Plaça de la Mare de Déu a les 19:30 per a recórrer, amb el bon rotllo i el bon humor que la caracteritzen, els carrers del centre de València. L'objectiu, demanar la pacificació del trànsit de la ciutat.

Des de Sueca, eixirem amb les bicicletes en el tren de les 18:21, cap a València.