dilluns, 28 d’octubre del 2013

Reunió 5 de novembre

La propera reunió tindrà lloc el dimarts 5 de novembre a les 19:00h al lloc de costum.
Vos esperem!

dissabte, 26 d’octubre del 2013

Mans al riu!

Este matí hem anat una vintena de voluntaris a netejar un tros del marge del riu Xúquer, més concretament els voltants de l'assut de Sueca.

Entre els residus hem trobat botelles de vidre, envasos de plàstic, llaunes, paper i cartró, paper d'alumini, fustes, teixits, restes orgàniques i fins i tot una nevera, un televisor, un aerosol amb pintura i bidons de pesticides.

Des d'ací volem agrair la participació de tots els voluntaris així com la col·laboració de l'Ajuntament de Sueca.

També volem agrair a la Fundació Limne per haver organitzat aquesta jornada, que s'ha celebrat en 14 municipis amb la participació total de 400 voluntaris.

La tasca que hem realitzat hui ha servit per a netejar una part dels voltants del riu que servirà per a que tots els residus acumulats no vagen a parar finalment al riu afectant a la vegetació i a la fauna del riu, a més de millorar l'entorn d'una zona recreativa, fent-la més agradable per als visitans. Esperem que quan tornem no trobem tants residus i haver augmentat la conscienciació de la ciutadania en la problemàtica dels residus.

Vos deixem en les fotos i vídeo de la jornada.











dilluns, 14 d’octubre del 2013

19 d'octubre - Biciexcursió a Gandia

El proper dia 19 d'octubre es realitzarà la biciexcursió del mes, en aquest cas anirem a la Ciutat Ducal, passant per les marjals de Cullera, Xeraco i Gandia.

Eixirem a les 9:00h des de la Plaça de l'Ajuntament.
Tornarem en tren.

Cadascú es fa responsable de la seua pròpia seguretat.

dijous, 10 d’octubre del 2013

Mans al Riu! 26 d'octubre

El proper dissabte 26 d'octubre anirem a netejar una part del marge del riu Xúquer, concretament els voltants del riu propers a l'assut de Sueca, l'embarcador i la zona recreativa.

Quedarem a les 10:00h a la Plaça del Convent, i anirem en bici cap a l'assut. També hi ha la possibilitat de que vingau amb el cotxe.
Inscripcions a: limne@limne.org i 963156841 - 635475706.

.
Inscriu-te!!

dimarts, 1 d’octubre del 2013

Temps de sega

El paisatge de Sueca està íntimament lligat a l'agricultura. Ací vos deixem amb dues imatges en temps de sega que podem veure aquestos dies a la marjal.