dimecres, 23 de gener del 2013

Pròxima reunió - 5 de febrer

La pròxima reunió de l'Associació serà el proper dimarts 5 de febrer, a les 19:00h a l'Ateneu.
Vos esperem!

dimarts, 22 de gener del 2013

Pròxima biciexcursió - dissabte 26 de gener

El proper 26 de gener realitzarem la primera ruta de l'any. Recorrerem l'itinerari 4 del llibre 'Sueca, paisatge, cultura i mediambient' de Paco Tortosa. La ruta recorre la Ribera del Xúquer entre marjals, hortes i assuts.

Eixirem a les 9.15h de la plaça de l'Ajuntament.

Cadascú es fa responsable de la seua pròpia seguretat.



Pont de Fortaleny - algun dia serà per a vianants i ciclistes?

El Pont de ferro de Fortaleny forma part de la història de la Ribera. Es tracta d'una realització de l'enginyeria de principis del segle XX que té un caràcter monumental i un valor artístic, històric i paisagístic innegable. El pont es va inaugurar el 7 de maig de 1916. La seua construcció la va impulsar el diputat Francisco Peris Mencheta i el va realitzar la Maquinista Terrestre i Marítima de Barcelona.

Amb la construcció del pont nou, la Diputació de València s'havia d'encarregar de la rehabilitació de l'antic pont per a que fora transitat a peu i en bicicleta. On s'han quedat aquestes intencions?

Foto: Tonio Castells


Acta de la reunió Gener

Ací vos deixem l'acta de la passada reunió:


ACORDS REUNIÓ GENER

1. Properes excursions
2. Reunió regidora
3. Campanya Pont Fortaleny
4. Propera reunió

1. Properes excursions. Es decideix proposar per al dissabte 26 l’excursió cicloturista del riu Xúquer de Paco Tortosa. L’eixida serà a les 9.15 des de la plaça de l’Ajuntament.

2. Reunió regidora. Es redactarà una instancia demanant una reunió amb la regidora de medi Ambient per a intercanviar informació.

3. Campanya Pont Fortaleny. Es decideix iniciar una campanya per a instar a les institucions per obrir l'antic Pont de Fortaleny al pas de vianants i bicicletes. La campanya es pretén iniciar amb dues entrevistes amb els alcaldes de les poblacions afectades.

4. Propera reunió. La propera reunió tindrà lloc el dimarts 5 de febrer a les 19,00 hores.

IX Pujada al Cavall Bernat

Com és habitual, per a finalitzar bé l'any, el passat 29 de desembre realitzàrem la IX Pujada al Cavall Bernat. Des de l'Associació vos desitgem un bon i fructífer any nou!