divendres, 26 de febrer del 2010

Activitat cap de setmana 27-28 Febrer

L'Associació, per a aquest cap de setmana, acompanyarà Paco Tortosa pel terme de Sueca per tal de gaudir d'un cap de setmana cicloturista per la zona i ajudar-lo en el treball d'elaboració de rutes en bici que Paco està realitzant al nostre poble.

El seu plànning és treballar tot el que l'oratge permeta tant dissabte com diumenge. Hi hauran membres de l'associació que l'acompanyaran, així que qualsevol que vullga pot unir-se a ells en qualsevol moment. Les previsions són visitar la marjal el dissabte i el diumenge fer una ruta pel Riu Xúquer.
El grup encapçalat per Paco Tortosa arribarà a Sueca en tren, demà dissabte, cap a les 9'00 del matí. Així, podem trobar-nos allí (estació de RENFE de Sueca) a ixa hora.

Per aquells qui vullgueu acudir més tard, ací va el telèfon de Mila, que encapçalarà la comitiva de l'associació: 629944776

Vos esperem!!

dimecres, 24 de febrer del 2010

Funcionament del bloc

Hola!!
acabem de penjar l'acta de la Reunió del 22 de febrer que anunciavem a l'última entrada. Per tal de seguir el fil d'aquestes entrades, l'hem posada a l'apartat de comentaris d'ixa mateixa entrada
Aixi ho anirem fent des d'ara. Què vos pareix?

Fins prompte!
PD: Per a tots aquells qui no fóreu avisats de la reunió per correu electrònic, mil disculpes!

dimecres, 10 de febrer del 2010

Reunió dilluns 22/02/2010

La propera reunió de l'Associació serà el dilluns 22 de febrer a les 20h, com és habitual, al Casal Jaume I (carrer Sequial, 37).

Vos esperem!